Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dumandan zehirlenmek

Rüyada dumandan zehirlenmek

Rüyada dumandan zehirlenmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kavgaların büyüyeceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sorunların tamamen biteceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada dumandan zehirlenmek gördüyseniz:

  • Ay ortalarında kendinizi daha iyi tanımaya başladığınızı görebilirsiniz.

Rüyada dumandan zehirlenmek gereksiz bir harcama yapılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabadan duman çıktığını görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dumanı görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine yorulur.

Rüyada sis duman görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, bazı engellerle karşılaşacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada duman içinde kalmak mesleğinde uzmanlık yapacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulur.

Rüyada dumanlı oda görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada dumanı söndürmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada bacada duman görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments