Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dumanlı oda görmek

Rüyada dumanlı oda görmek

Rüyada dumanlı oda görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalettir.

Rüyada dumanlı oda gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğilimindesiniz.

Rüyada odada duman görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada odanın içinde duman görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada dumanlı oda görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, akıl vereceğine alamet eder.

Rüyada işyerinde duman görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada dumansız ateş görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada mavi duman görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dumanlı ev görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına rivayet eder.

Rüyada is duman görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments