Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sis duman görmek

Rüyada sis duman görmek

Rüyada sis duman görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, zor durumlarda kalacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sis duman gördüyseniz:

  • Belli şekilde davranmanız ya da belli yönde ilerlemeniz konusunda ısrarcı olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada duman sis görmek harcama gücünün artacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada sis duman görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, kendisini işine veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada denizde sis görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada havayı sisli görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, yetkili bir göreve atanacağına alamet eder.

Rüyada kar sis görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine delalettir.

Rüyada havanın sisli olduğunu görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada havada sis görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yoğun sis görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, haksızlık edeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments