Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden duman çıktığını görmek

Rüyada evden duman çıktığını görmek

Rüyada evden duman çıktığını görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, güzel bir haber almaya, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada evden duman çıktığını gördüyseniz:

  • Gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada evden beyaz duman çıktığını görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir evden duman çıktığını görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada evden duman çıktığını görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evinden duman çıktığını görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ağzından duman çıktığını görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada sobadan duman çıktığını görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada duman çıktığını görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments