Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi dumanlı görmek

Rüyada evi dumanlı görmek

Rüyada evi dumanlı görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, hayır dualarına nail olacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, hane içine ay doğacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, sağlığının yerinde olacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada evi dumanlı gördüyseniz:

  • Maddi, sanatsal veya romantik konular daha önceki halinden çok daha hızlı şekilde ilerlemeye başlıyor.

Rüyada bir evden duman çıktığını görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden duman çıktığını görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada evde siyah duman görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evden duman çıkmasını görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına alamet eder.

Rüyada evden beyaz duman çıktığını görmek hararetli olayların meydana geleceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine yorulur.

Rüyada evden duman çıkmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, rızkın çoğalacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada evde duman görmek can sıkıcı haberler almaya, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dumanlı ev görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments