Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara dumanlar görmek

Rüyada kara dumanlar görmek

Rüyada kara dumanlar görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, maddi anlamda rahatlamaya işaret eder.

Rüyada kara dumanlar gördüyseniz:

  • Söylenenleri çok fazla büyütmeniz gerekmiyor.

Rüyada kara dumanlar görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, rakipleri mağlup edeceğine delalet eder.

Rüyada kara duman görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada uzaktan duman görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına yorulur.

Rüyada yangının dumanını görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dumanlı dağ görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duman içinde kalmak yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, onun her zaman başında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dumansız yangın görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin duman olduğunu görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments