Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanını devretmek

Rüyada dükkanını devretmek

Rüyada dükkanını devretmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada dükkanını devretmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkide olan biteni hafife alıyor olabilirsiniz.

Rüyada dükkanı devretmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada dükkanını devretmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kime gideceğine, hem de çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dükkan devretmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada işyeri devretmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada işyerini devretmek huzurun bozulacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada dükkan temizlemek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının dükkanını görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı dükkanına girmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments