Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının dükkanını görmek

Rüyada başkasının dükkanını görmek

Rüyada başkasının dükkanını görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, donanımlı kılacağına, ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada başkasının dükkanını gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmaya veya kendinize iltifatlar yağdırmaya başlamadan önce, gerekenleri yapmanızda fayda var.

Rüyada dükkanını satmak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada kasap dükkanı görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada dükkanda böcek görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine alamet eder.

Rüyada dükkanı dolu görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkan açtığını görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına işarettir.

Rüyada dükkan büyütmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkanı büyütmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan dükkan görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments