Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanı devretmek

Rüyada dükkanı devretmek

Rüyada dükkanı devretmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalettir.

Rüyada dükkanı devretmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmıyor olabilir.

Rüyada dükkanı devretmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada dükkanını devretmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkan devretmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, ana baba sözü dinlemeye işaret eder.

Rüyada işyerini devretmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyeri devretmek yükseldikçe yükseleceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlük dükkanı görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada dükkana girmek adım adım başarıya ulaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı dükkanı görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, işlerinde kara geçeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments