Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan temizlemek

Rüyada dükkan temizlemek

Rüyada dükkan temizlemek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yeni adımlar atacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, iş kaybı yaşayacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan temizlemek gördüyseniz:

  • Her şeyi bir kenara bırakıp işinize konsantre olmalısınız.

Rüyada dükkanı temizlemek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dükkan temizlemek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrikçi dükkanı görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, düzeninin yıkılmayacağına, hayatının karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkan yenilemek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada manifatura dükkanı görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada dondurma dükkanı görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek dükkanı görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada başkasının dükkan açtığını görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments