Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan devretmek

Rüyada dükkan devretmek

Rüyada dükkan devretmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet eder.

Rüyada dükkan devretmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri haber alamadığınız bir eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir.

Rüyada dükkanını devretmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada dükkanı devretmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan devretmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyeri devretmek muradına eremeyeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerini devretmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine alamet eder.

Rüyada balık dükkanı görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş dükkan görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkanda para görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, yeni bir araba satın alınacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments