Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerini devretmek

Rüyada işyerini devretmek

Rüyada işyerini devretmek kişinin gülen yüzünün solacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, heveslerinin de azalacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada işyerini devretmek gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinizi ilgilendiren veya işinizle ilgili konularda harekete geçmeli veya aktif rol almalısınız.

Rüyada işyerini devretmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Rüyada işyeri devretmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada dükkanını devretmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına alamet eder.

Rüyada dükkanı devretmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, maddi güç elde edeceğine delalettir.

Rüyada dükkan devretmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, güzel bir yola çıkılacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada bebek işemesi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada işeyen inek görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine alamet eder.

Rüyada işyerinden istifa etmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments