Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanda uyumak

Rüyada dükkanda uyumak

Rüyada dükkanda uyumak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine rivayet eder.

Rüyada dükkanda uyumak gördüyseniz:

  • Bir dostunuz canınızı sıkabilir.

Rüyada dükkanda uyumak parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada züccaciye dükkanı açmak ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dükkana girmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalet eder.

Rüyada dükkanı olmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çikolata dükkanı görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir dükkan açtığını görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuk dükkanı görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine alamet eder.

Rüyada saat dükkanı görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments