Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kozmetik dükkanı görmek

Rüyada kozmetik dükkanı görmek

Rüyada kozmetik dükkanı görmek her geçen gün başarılarının artacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, güçlükle elde edilecek başarı, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada kozmetik dükkanı gördüyseniz:

  • Doğru veya yanlış herkesin anlatacak uzun bir hikayesi vardır.

Rüyada kozmetik dükkanı görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kozmetik ürünü almak yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kozmetik görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kozmetik mağazası görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kozmetik ürünü görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küpe dükkanı görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, acılarını dindireceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına işaret eder.

Rüyada dükkan sahibini görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına yorulur.

Rüyada halı dükkanı açmak tüm planların zamanında neticeleneceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, şan şöhret kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments