Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada züccaciye dükkanına girmek

Rüyada züccaciye dükkanına girmek

Rüyada züccaciye dükkanına girmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada züccaciye dükkanına girmek gördüyseniz:

  • Huzurunuzu koruyabilirsiniz.

Rüyada züccaciye dükkanına girmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, dargınların barışacağına yorulur.

Rüyada züccaciye dükkanı açmak başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada züccaciye dükkanı görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada züccaciyeci görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada züccaciye eşyası almak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkana girmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işaret eder.

Rüyada bir dükkana girmek düşmanını alt edeceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada takı dükkanına girmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments