Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanı yanmış görmek

Rüyada dükkanı yanmış görmek

Rüyada dükkanı yanmış görmek her zaman çok başarılı olacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkanı yanmış gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşma sağlanmasının zorluğu yıpratıcı olsa da, asla bir yol bulmaktan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada dükkanı yanmış görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yanmış dükkan görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına inanılır.

Rüyada sarraf dükkanı görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada ortak dükkan açmak kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dükkanı kapalı görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada dükkana ortak olmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkan bakmak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments