Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan bakmak

Rüyada dükkan bakmak

Rüyada dükkan bakmak onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kar sağlayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan bakmak gördüyseniz:

  • Nasıl olsa bir şey kaybetmezsiniz.

Rüyada dükkan bakmak yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada dükkana bakmak büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet eder.

Rüyada başkasının dükkan açtığını görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının dükkanını görmek bolluğa kavuşacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini dükkanda görmek sorunları ortadan kaldıracağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkanda oturmak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkanı temizlemek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Rüyada züccaciye dükkanı açmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments