Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanı kapalı görmek

Rüyada dükkanı kapalı görmek

Rüyada dükkanı kapalı görmek isteklerini yerine getireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada dükkanı kapalı gördüyseniz:

  • Her an patlayıp hem kendinizi hem çevrenizi yakabilirsiniz.

Rüyada dükkanı kapalı görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapalı dükkan görmek hayatının daha kolay olacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kapalı kilit görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını başı kapalı görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine delalettir.

Rüyada kapalı yaşlı kadın görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı valiz görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine delalettir.

Rüyada kapalı gelinlik giymek geçim sıkıntısı yaşayacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yolu kapalı görmek haksızlık edeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments