Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı dükkan görmek

Rüyada kapalı dükkan görmek

Rüyada kapalı dükkan görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada kapalı dükkan gördüyseniz:

  • Antipati kazanmayın.

Rüyada dükkanı kapalı görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı dükkan görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada kapalı oda görmek afiyette olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kapalı su görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada açık bayanı kapalı görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kırılan kalbin onarılacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalettir.

Rüyada kapalı televizyon görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı valiz görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı bayan görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments