Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı kilit görmek

Rüyada kapalı kilit görmek

Rüyada kapalı kilit görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, dinç kalacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, başarılarını ispat edeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı kilit gördüyseniz:

  • Unutulan eşyalar, kayıp evraklar, karışan anahtarlar, yanlış epostalar v.b türünde işler zorlayıcı olabilir.

Rüyada kapalı kilit görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada kilitli kapıyı açık görmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı kiliti değiştirmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, şansın önünün kesileceğine, yönetici makamına oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilit kırmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir odaya kilitlendiğini görmek tüm kederinin uçup gideceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına alamet eder.

Rüyada dolap kilidi görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilidi tamir etmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada camide kilitli kalmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments