Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı valiz görmek

Rüyada kapalı valiz görmek

Rüyada kapalı valiz görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada kapalı valiz gördüyseniz:

  • Dikkatle atacağınız her adımın daha tutarlı olacağını görebilirsiniz.

Rüyada kapalı valiz görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine işaret eder.

Rüyada valiz kapatmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada içi boş valiz görmek servet sahibi olacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi dolu valiz görmek dara düşeceğine, kişinin tek başına kalacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada hazır valiz görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada küçük valiz görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kalabalıktan uzak olacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulur.

Rüyada siyah boş valiz görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada pembe valiz görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments