Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkana girmek

Rüyada dükkana girmek

Rüyada dükkana girmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, çok iyi şeylere delalettir.

Rüyada dükkana girmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda kendi çıkarlarınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada bir dükkana girmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine yorulur.

Rüyada takı dükkanına girmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada züccaciye dükkanına girmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık dükkanına girmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına delalettir.

Rüyada ayakkabı dükkanına girmek işlerin yolundan çıkacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada oyuncak dükkanına girmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hayatının güzelleşeceğine, çektiği zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada dükkana girmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, aşık olacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dükkan tutmak ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments