Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük dükkanı görmek

Rüyada gözlük dükkanı görmek

Rüyada gözlük dükkanı görmek yanlış anlaşılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, şan şöhret kazanacağına, kazancını arttıracağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulur.

Rüyada gözlük dükkanı gördüyseniz:

  • Neyse ki, olayları en akıllı şekilde yönetebilecek veya çözebilecek pozisyonda olacaksınız.

Rüyada gözlük dükkanı görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada ölüden gözlük almak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalettir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük görmek hayırlı haberler duyacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük aramak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada gözlük kırıldığını görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, büyük tartışmalara gireceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada yamuk gözlük görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments