Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan kapısı görmek

Rüyada dükkan kapısı görmek

Rüyada dükkan kapısı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, maddi kayba uğrayacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, sağlık sorunun kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada dükkan kapısı gördüyseniz:

  • Kararı daha ileriye bırakmalısınız.

Rüyada dükkan kapısı açmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, çektiği zorlukların biteceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan kapısını kilitlemek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına delalet eder.

Rüyada dükkan kapısını açık görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bolluk içine olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan kapısı görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada dükkan kapısını açmak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Rüyada dükkanın kapısını açmak ortak bir noktada bulaşamayacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiralık dükkan görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun dükkanını görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments