Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkana bakmak

Rüyada dükkana bakmak

Rüyada dükkana bakmak çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada dükkana bakmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı projelere dahil olabilir veya mevcut projeleri renklendirebilirsiniz.

Rüyada dükkana bakmak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada dükkan bakmak üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına yorulur.

Rüyada dükkanı su basmak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada simit dükkanı görmek dünya malına kavuşulacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dükkan açılışı görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada dükkanı görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hep dinç ve genç kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz dükkanı görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, maddi çıkmazların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan sahibi olduğunu görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rütbesinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments