Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan yapmak

Rüyada dükkan yapmak

Rüyada dükkan yapmak başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan yapmak gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişebilir.

Rüyada dükkanda alışveriş yapmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkan yapmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada dükkanda satış yapmak yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet eder.

Rüyada dükkanda hırsızlık yapmak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkandan alışveriş yapmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına işarettir.

Rüyada dükkanda temizlik yapmak kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada emlak dükkanı görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kitapçı dükkanı görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments