Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat dükkanı görmek

Rüyada saat dükkanı görmek

Rüyada saat dükkanı görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işarettir.

Rüyada saat dükkanı gördüyseniz:

  • Yalnızsanız kalıcı ilişkiler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada saatçi dükkanı görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye işarettir.

Rüyada saat dükkanı görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine inanılır.

Rüyada geniş dükkan görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkan kapısını kilitlemek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakkal dükkanı açmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada ip dükkanı görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına işarettir.

Rüyada dükkan sahibi olmak her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf dükkanı görmek maddi çıkmazların biteceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, mutlu günler yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments