Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada züccaciye dükkanı açmak

Rüyada züccaciye dükkanı açmak

Rüyada züccaciye dükkanı açmak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada züccaciye dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Çevrenize yabancılaşabilir, bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Rüyada züccaciye dükkanı açmak sevgi ve hürmet göreceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işsizseniz işe gireceğinize delalettir.

Rüyada züccaciye dükkanı görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada züccaciye dükkanına girmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada züccaciyeci görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine rivayet eder.

Rüyada züccaciye eşyası almak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına inanılır.

Rüyada yeni bir dükkan açmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine işarettir.

Rüyada ortak dükkan açmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada berber dükkanı açmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments