Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan kapatmak

Rüyada dükkan kapatmak

Rüyada dükkan kapatmak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dükkan kapatmak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kimselerden bazı isteklerde bulunmanız sorunlara neden olacak.

Rüyada dükkanı kapatmak mesleğinde geri plana düşeceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına inanılır.

Rüyada dükkanını kapatmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına tabir olunur.

Rüyada dükkan kapatmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine yorulur.

Rüyada dükkanı görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalettir.

Rüyada dükkan satın aldığını görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada kendini dükkanda görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saat dükkanı görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet eder.

Rüyada dükkanı temiz görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments