Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini dükkanda görmek

Rüyada kendini dükkanda görmek

Rüyada kendini dükkanda görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, terfi alacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, yeni bir eve taşınacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kendini dükkanda gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal topluluklardaki yerinizi ilgilendiren konularda ne yapacağınızı hala netleştiremediyseniz, yakında netleştirebilirsiniz.

Rüyada yeni dükkan açtığını görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada toka dükkanı görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada dükkanın olduğunu görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada deri dükkanı görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet eder.

Rüyada dükkanı taşımak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine delalettir.

Rüyada dükkanı dağınık görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına inanılır.

Rüyada arkadaşının dükkanını görmek bir sebeple çok üzüleceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına yorulur.

Rüyada eski bir dükkan görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments