Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanı temiz görmek

Rüyada dükkanı temiz görmek

Rüyada dükkanı temiz görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkanı temiz gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmak ya da normalin dışında tepkiler vermek istemenize rağmen bazı kaygılar ya da korkular sizi durduruyor.

Rüyada temiz dükkan görmek ekmeğine leke süreceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine yorulur.

Rüyada kuru temizleme dükkanı görmek her geçen gün sorunların artacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada dükkanda temizlik yapmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkanı temiz görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine yorulur.

Rüyada karanlık dükkan görmek büyük tartışmaların yapılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine delalettir.

Rüyada dükkana mal almak şifa ve ilaç bulacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalet eder.

Rüyada dükkan satın almak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, hayatının daha kolay olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret eder.

Rüyada kumaş dükkanı görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments