Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan satın aldığını görmek

Rüyada dükkan satın aldığını görmek

Rüyada dükkan satın aldığını görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, daha isabetli kararlar alacağına, işlerinin azalacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dükkan satın aldığını gördüyseniz:

  • İnsanları kendilerinden korumak zordur.

Rüyada dükkan satın aldığını görmek kalp kırmayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına delalettir.

Rüyada dükkan satın almak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkan aldığını görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza işaret eder.

Rüyada peynir satın aldığını görmek şans ve kısmet elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pirinç satın aldığını görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yastık satın aldığını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, iyi habere, evli ise çocuk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kavun satın aldığını görmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yeşil biber satın aldığını görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments