Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanın büyüdüğünü görmek

Rüyada dükkanın büyüdüğünü görmek

Rüyada dükkanın büyüdüğünü görmek ev taşımaya, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada dükkanın büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizi yeni bir forma sokmanıza yardım edecek bir fırsat doğabilir.

Rüyada dükkan büyütmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkanın büyüdüğünü görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanı büyütmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayın büyüdüğünü görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalettir.

Rüyada kalçanın büyüdüğünü görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada ayağının büyüdüğünü görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin büyüdüğünü görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments