Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının büyüdüğünü görmek

Rüyada kızının büyüdüğünü görmek

Rüyada kızının büyüdüğünü görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına delalet eder.

Rüyada kızının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekçilikten uzak planlarından veya konulardan bahsedebilirler.

Rüyada kızının büyüdüğünü görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, para pul sahibi olacağına, şansının açılacağına yorulur.

Rüyada çocuğun büyüdüğünü görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada ayağının büyüdüğünü görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada işleri büyütmek sağlık sorunun kalmayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada ağaç büyüdüğünü görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir göğsünün büyüdüğünü görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek hem moral hem de çareler bulacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada kulağının büyüdüğünü görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments