Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek büyüdüğünü görmek

Rüyada çiçek büyüdüğünü görmek

Rüyada çiçek büyüdüğünü görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Tartışılan konunun derinine girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada çiçek büyüdüğünü görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada çiçeğin büyüdüğünü görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada çiçeklerin büyüdüğünü görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, elde bulunan imkânların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek büyütmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balıkların büyüdüğünü görmek borçların sonlandırılacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada bir evin büyüdüğünü görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulaklarının büyüdüğünü görmek çok büyük başarılara imza atacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, hastaysa şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkanın büyüdüğünü görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments