Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanda oturmak

Rüyada dükkanda oturmak

Rüyada dükkanda oturmak hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, refah içinde olacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dükkanda oturmak gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Rüyada dükkanda oturmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dükkanda çalışmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmek dükkanı görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolu dükkan görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına yorulur.

Rüyada beyaz eşya dükkanı görmek ilim irfan sahibi olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, huzura erileceğine işarettir.

Rüyada dükkana ortak olmak elinin bolluğa kavuşacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, mallarının da hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük dükkan açmak o masumların bedduasını alacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dükkan kapısını açık görmek büyük başarılar kazanılacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments