Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün hazırlığı yapmak

Rüyada düğün hazırlığı yapmak

Rüyada düğün hazırlığı yapmak aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, mirasa, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, her istediğini alabileceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün hazırlığı yapmak gördüyseniz:

  • Takdir görmediğiniz hissine kapılabilirsiniz, geçici bir durum önemsemeyin.

Rüyada kendi düğün hazırlığı yapmak tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sünnet düğünü hazırlığı yapmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına işarettir.

Rüyada düğün için hazırlık yapmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine işarettir.

Rüyada düğün hazırlığı yapmak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine alamet eder.

Rüyada evli birinin düğün hazırlığı görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğün hazırlıkları yaptığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına alamet eder.

Rüyada düğün hazırlığını görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments