Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün izlemek

Rüyada düğün izlemek

Rüyada düğün izlemek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün izlemek gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada düğün videosu izlemek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğün izlemek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına delalettir.

Rüyada uzaktan düğün izlemek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, ondan şifa göreceğine delalet eder.

Rüyada tenis maçı izlemek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şehri izlemek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine tabir olunur.

Rüyada kavga edenleri izlemek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine işaret eder.

Rüyada kavga izlemek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada filmi izlemek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments