Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azraille karşılaşmak

Rüyada azraille karşılaşmak

Rüyada azraille karşılaşmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına rivayet eder.

Rüyada azraille karşılaşmak gördüyseniz:

  • İçinizde kaçıp, uzaklaşmak, uzaklara yolculuk yapmak gibi istekler bulunabilir ya da uzun bir yolculuk planlayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin insanla karşılaşmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpekle karşılaşmak dedikodu edeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşla karşılaşmak huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle karşılaşmak yaşananları unutturacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına işaret eder.

Rüyada zorluklarla karşılaşmak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, şeytana uyacağına işarettir.

Rüyada kaplanla karşılaşmak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına rivayet eder.

Rüyada akrabayla karşılaşmak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments