Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta fotoğraf çektirmek

Rüyada mezarlıkta fotoğraf çektirmek

Rüyada mezarlıkta fotoğraf çektirmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, farklı şeyler deneyeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Esnekliği elden bırakmamalısınız.

Rüyada mezarlıkta fotoğraf çektirmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına delalettir.

Rüyada birinin fotoğraf çektirdiğini görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi fotoğrafını çektirmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ölü biriyle fotoğraf çektirmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada bebekle fotoğraf çektirmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalettir.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çektirmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Rüyada fotoğraf çektirmemek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments