Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinde düğün görmek

Rüyada kendi evinde düğün görmek

Rüyada kendi evinde düğün görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, huzurunun yerine geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Rüyada kendi evinde düğün gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada düğün evinde yemek yemek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evin önünde düğün görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulur.

Rüyada komşunun evinde düğün görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, onlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi evinde düğün olduğunu görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada düğün evinde bulunmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına rivayet eder.

Rüyada kendi evinde düğün görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinde düğün görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde düğün görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments