Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün ve cenaze görmek

Rüyada düğün ve cenaze görmek

Rüyada düğün ve cenaze görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işarettir.

Rüyada düğün ve cenaze gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde ya da iş hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada hem cenaze hem düğün görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine inanılır.

Rüyada düğün ve cenazeyi aynı anda görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, en pahalı evlerde oturacağına yorulur.

Rüyada düğün ve cenaze görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün ve cenaze aynı anda görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada düğün ve cenazeyi bir arada görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına delalettir.

Rüyada cenaze ve düğünü bir arada görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada cenaze ve düğün görmek işlerdeki karın artacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğün cenaze görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments