Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze ve düğünü bir arada görmek

Rüyada cenaze ve düğünü bir arada görmek

Rüyada cenaze ve düğünü bir arada görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına rivayet eder.

Rüyada cenaze ve düğünü bir arada gördüyseniz:

  • Ruhsal hastalıklara açıksınız.

Rüyada cenaze ve düğünü bir arada görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çocuklar gibi şen olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze ve düğün bir arada görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğün ve cenazeyi bir arada görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına alamet eder.

Rüyada düğün cenaze görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hem cenaze hem düğün görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, bir ömür olacağına inanılır.

Rüyada cenaze ve düğün görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada düğün ve cenazeyi aynı anda görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, dinini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün ve cenaze aynı anda görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments