Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hem cenaze hem düğün görmek

Rüyada hem cenaze hem düğün görmek

Rüyada hem cenaze hem düğün görmek kara kara düşünür olacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kazancın artmasına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hem cenaze hem düğün gördüyseniz:

  • Kayıplarınızı bertaraf edebilirseniz maddi açıdan güvende hissedebilirsiniz.

Rüyada hem cenaze hem düğün görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada hem gülüp hem ağlamak Allah katında günahlarının affolacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada hem sevinmek hem üzülmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine inanılır.

Rüyada hemşerisini görmek sırtının yere gelmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine yorulur.

Rüyada hem siyah hem beyaz görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada hemşeri görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hem kedi hem köpek görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, her şeyin gönlünce olacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada hem ağlayıp hem gülmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, bir süre belini doğrultamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments