Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün ve cenazeyi aynı anda görmek

Rüyada düğün ve cenazeyi aynı anda görmek

Rüyada düğün ve cenazeyi aynı anda görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, ana baba duası alınacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına alamet eder.

Rüyada düğün ve cenazeyi aynı anda gördüyseniz:

  • Geçmişte sizin yanınızda durmuş bir kişi için özel bir şey yapabilirsiniz.

Rüyada düğün ve cenazeyi aynı anda görmek çok üst mevkilere geleceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine yorulur.

Rüyada düğün ve cenaze aynı anda görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya alamet eder.

Rüyada güneş ve ayı aynı anda görmek üzücü haberler alacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına yorulur.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşle ayı aynı anda görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ay ve güneşi aynı anda görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada antep fıstığı kabuğu görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hasta ve zor geçireceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments