Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün ve cenaze aynı anda görmek

Rüyada düğün ve cenaze aynı anda görmek

Rüyada düğün ve cenaze aynı anda görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün ve cenaze aynı anda gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin durumunuzu anlamasını bekleyerek ya da durumunuzu anlatabilmek için vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada düğün ve cenazeyi aynı anda görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine yorulur.

Rüyada düğün ve cenaze aynı anda görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada ay ve güneşi aynı anda görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada güneş ve ayı aynı anda görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada güneşle ayı aynı anda görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada son anda trene binmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada antep fıstığı almak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, rızık eksikliği yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments