Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze ve düğün görmek

Rüyada cenaze ve düğün görmek

Rüyada cenaze ve düğün görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, elinin bollaşacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenaze ve düğün gördüyseniz:

  • Bir ihtimal, ortaklıklar,evlilikler veya iş birlikleri açısından da bir deneme-yanılma süreci geçirebilirsiniz.

Rüyada düğün ve cenaze aynı anda görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, moralinin düzeleceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze ve düğün bir arada görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hem cenaze hem düğün görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, ayrılanların birleşeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada düğün cenaze görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada düğün ve cenaze görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada cenaze ve düğün görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulur.

Rüyada düğün ve cenazeyi bir arada görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, bolluk içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde cenaze görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments