Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün ve altın görmek

Rüyada düğün ve altın görmek

Rüyada düğün ve altın görmek canlanacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, darlanacağına, hayırlı haberler alınacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada düğün ve altın gördüyseniz:

  • İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok.Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde altın taktığını görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde altın bilezik görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada düğün ve altın görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi düğününde altın görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada düğünde altın toplamak güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada altın ve düğün görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada düğünde altın takmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments