Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde altın taktığını görmek

Rüyada düğünde altın taktığını görmek

Rüyada düğünde altın taktığını görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, işe başlanacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet eder.

Rüyada düğünde altın taktığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, kanuni konular, vergiler v.b önemli mevzuları hafife almak sorunlara neden olabilir.

Rüyada düğünde altın taktığını görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, yakın akrabadan gelecek habere, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada altın söz yüzüğü taktığını görmek bazen fakirlik görüleceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işarettir.

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sana altın taktığını görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, maddi zararın büyük olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının altın taktıgını görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin altın kolye taktığını görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın alyans taktığını görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments