Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meleklerin sesini duymak

Rüyada meleklerin sesini duymak

Rüyada meleklerin sesini duymak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, hastalanacağına, işinde itibar edineceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada meleklerin sesini duymak gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik moral bozucu görüntü verebilir.

Rüyada meleklerin sesini duymak sık sık alışverişe gidebileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada melek sesi duymak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Rüyada melek ismini duymak kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada melek ismi duymak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada telefondan ses duymak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin sesini duymak eline geçen malları tutamayacağına, nahoş sözler işiteceğine, kazancında bereketin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun sesini duymak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalettir.

Rüyada sadece ses duymak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments